tjooosan

Home from the stable nu :) Regning men rolig ridtur tillsammans med Sara och Evelina, vi red i ca 2 timmar. Mycket skritt, men vi joggade även och galopperade. Det behövdes och han blev tröttis efteråt. Jag kommer inte bloggar något mer idag, har lite plugg förstår ni. Men har det gött så hörs vi när vi hörs! :)

Och ikväll ska jag även se på idooool :D
Bild från förraåret, live i scandinavium...♥

Dagens ridpass...

Idag red jag lite dressyr! Han var duuunderfin! Jag känner verkligen skillnaden från i början när jag hade honom. Nu kan jag reglera tempot mycket bättre, han är känslig och lyssnar jättebra på mina hjälper. Mitt mål idag var att verkligen känna energin i galoppen, och det gjorde jag med. Åh, känslan... Jag avslutade ridpasset med att rulla över tre studds, det gick finfint! Bra styrketräning. Men nu ska jag plugga o sova. Godnatt!

Imorgon blir det skolan, därefter åka till världens finaste ponny ♥ Tänkte klättra lite.
Kram och godnatt.


Hösten är här!

Vad tycker ni om att hösten har kommit? Lite kyligt ute, löven ligger på marken, gräset är gult, frisk luft osv osv. Jag ÄLSKAR hösten, så hmla mysigt! Jag behöver dock införskaffa mig en jacka, och jag funderar på att köpa en Kinglsland jacka, dem är riktigt snygga!
Tips på jackor?


Vad tycker ni då?

Hööks nya idé, när man kommer från skolan och kanske bara ska mocka och borsta hästen så kan man slänga på sig en tunn överdragsoverall. Praktiskt, men inget jag skulle införskaffa mig. Lägger hellre tiden på att byta om till ridkläder.


Film från Sotenäs.

Jättenöjd med pollen! :)


Filmat och redigerad av Sara <--- KLICKA!

Helluu

Det var några stycken som ville att jag skulle börja blogga igen. Jag kommer skriva lite inlägg då och då när jag har lust för det :) Det kommer handla om mitt liv, alltså mesta dels som Pegasus. Nästa helg blir det tävling på Orust, då kommer jag hoppa först lagklassen med DIV2 laget (LC), sedan efterklass LB. Nu ska jag verkligen RIDA ordentligt, inte bara sitta och åka med. Vi ska göra vårat bästa, inte känna någon press och det får gå precis som det går.
Idag var jag en sväng på Svensk ridsport, dem har SUPER-REA exempelvis ett KL Fleecetäcke som skulle kostat 1095 kr kostar numera 200 kr! Är inte det otroligt? Dock hittade jag ingenting :P Allt var typ slutsålt... Imorgon ska jag rida en sväng i paddocken tror jag, eller i skogen. Får se imorgon. Men nu ska jag dra mig till sängen! Haregött...



Lite nyheter...

Tävling på Sotenäs, första omgången av DIV2. I förklassen kom jag och Pegasus 3:a och med lager VANN vi! Så himla kul!




Fotograf Amanda.

Sedan var jag och tävla på Troya, i LC fick vi ett nedslag men han var hur fin som helst. Våran första LB gick inte jättebra, han var dunderfin fram till hinder nummer 5, då det blev ett stopp, och ytterligare ett stopp. Bägge gångerna var mitt fel, sedan till hinder nummer 6 la jag fram handen för tidigt och då stoppade han, så vi blev alltså uteslutna. Men jag red som en KRATTA! Jag bara satt där och var supernervös, inte konstigt att det gick som det gick. Vi kommer hoppa LB nästa helg, så vi får hoppas att det går bättre och att jag lärde mig något. Men vi kämpar på jag och min BÄSTA polle♥

Bild från senaste tävlingen, framhoppning fram till LBn (100), HUR fin som helst och var jättepigg o fin.

Fotograf: Malou.

/ Emma.

?

Vilka vill att jag börjar blogga igen? :D