GOTT NYTT ÅR!

Hoppas alla får ett gott slut av 2011 och ett underbart gott nytt år :D♥

Drar till stalllet..


ingen mer bloggning ikväll..

Jag tänker inte blogga mer ikväll, har ingen lust eller ork... Men vi kanske hörs imorgon ;)


Filmer..

Här är lite blandade filmer som jag har gjort med mig och Pegasus.. ♥


kläder

Köpte ju två tröjor i förrgår eller när det var, ska till stan nästa vecka och storshoppa :D

En Pippitröja köpt på Bonnestrandsboden.




Ett svart shortaktig plagg bara, finare irl, köpt på Gina.



VILL HA

Åh! Vill ha denna Kenza by Jofama jacka! Hur fin? Mycket snyggare IRL.. Ska nog införskaffa mig den när våren närmar sig.

http://www.fashionguide.se/blog/uploaded_images/kenz-715182.gif

blåser lite...

Herregud vad det blåser ute.. Det blir ingen ridning idag inte, åkte dit vid halv nio idag. Mockade, gjorde hö/kraft, vatten och lade in halmpellets. Så nu står han och myser i boxen tillsammans med de andra hästarna i stallet. Vad är detta för väder? Det är december!! Ingen snö, inga minusgrader och ingen frost.. Hm. Men nu har jag precis kommit hem så jag ska ta och sova lite :D
GODNATT!


:D


ooppaa!?

Vad händer där? Från typ 13-133 o___o


:,DDD

Kolla vad jag har förändrats! HAHHAHAHAH









Blandade bilder

Här kommer lite blanade bilder från 2011! ♥

































Har MÄNGDER med bilder!

babbelllellele

2011 har varit helt okej, eller mer en så! Riktigt bra, kan inte komma på mycket dåligt som har hänt. Allt har rullat på, om man inte räknar med mina Justin Bieber svackor, hehe.. Jag har lärt mig otroligt mycket detta året, blandannat att jag inte kan lite på NÅGON. Det går inte, bara att inse, den man litar på allra mest litar på någon annan lika mycket. That´s the way it is.. Något jag har funderat över det senaste är vänner. Vem är ens äkta vänner? Det går så SJUKT mycket skitsnack runt omkring mig, och OMOGENHET. Okej jag är inte så mogen, men jag är i alla fall själv medveten om det. Folk som snackar så jävla mycket om hur bra, mogen och hur äkta man har blivit på bara något år, PLEASE, det är pinsamt! Jag ser rakt igenom ***/**. Hur kan någon påverkas så himla mycket av någon annan? Så fort den byter umgänge, så POFF, är den en helt annan person. TRAGISKT! Något mer jag har funderat över är tonåringar 13/15 som röker och dricker, och FYFAN vad coolt det är! JAG HAR HÅLLT I EN CANCERPINNE OCH DRUCKIT EN CIDER NU ÄR JAG COOLAST I HELA VÄRLDEN! Nej men seriöst, GROW UP. Just nu så är jag så sjukt trött på väldigt många, jag vill bara gå ut grundskolan och börja gymnasiet nu! Fast jag ska ändå ta vara på tiden. Och jag VET jag är inte mycket bättre själv!

2012 ska bli ännu bättre! Så säger man varje år.. Men nu JÄVLAR så ska det hända något! Mina nyårslöften för 2012:
* INTE äta godis, kakor och andra sockerheter.
* TRÄNA.
* Bli mer positiv, gladare och snällare.
* Inte svära.


Så BLIR det.


:D

JAG ÄLSKAR ATT VARA ETT JUSTIN BIEBER FAN!♥






Utvärdering av dagens ridpass

Idag blev det en sväng ut på grusvägarna tillsammans med Sara (saraaholgersson.blogg.se) och hennes kompis. Det var verkligen SKITVÄDER, regnade, blåste och det var allmänt kallt.. Usch! Men Pegasus skötte sig exemplariskt :,) Lite småskutt här och var men, men. Jag är jättenöjd iaf! Är det någon som vet om jag har blivit länkad på någon blogg eller något? Jag har nämligen närmare 100 unika besökare, det brukar jag inte ha. Säg till om ni vet! :D

Haregött!


JULLOV ♥

Åh vad jag älskar jullov! Jag sover till 12 på dagarna, sjukt skönt. Igår red jag i paddocken btw, Pegasus var hur fin som helst.. Gjorde bara skritt och travarbete, han var hur känslig och fin som helst :,) Mammas pojke. Han fick ju snösulor förra veckan, och det skulle vi aldrig satt på, för nu när det inte har kommit någon snö så är det inte bra att det fastnar massa lera och skit. Så han har varit lite halt, men igår spolade jag rent och kratsade jättenoggrant, så han visade inget! Vi har ringt hovslagaren, så han kommer och tar bort dem snart. Men iaf, idag rider jag antingen ut en sväng, eller i paddocken, jag får se. Imorgon ska jag eventuellt in till stan med mamma och shoppa lite :D Jag var i stan i måndags och handlade två tröjjor, lägger upp bild sen. Men nu ska jag äta frukost, vi höres.




snor denna av nellie!!

Såhär ska det vara..

När hon går ifrån dig och är arg – Gå efter henne!
När hon stirrar på dina läppar – Kyss henne
När hon puttar dig eller slår dig – Ta tag i henne och släpp henne inte!
När hon börjar svära åt dig – Kyss henne och säg att du älskar henne!
När hon är tyst – Fråga vad som står på!
… När hon ignorerar dig – Ge henne din uppmärksamhet!
När hon drar sig ifrån dig – Dra henne tillbaka!
När hon ser ut som värst – Säg att hon är vacker!
När du ser att hon börjar gråta – Håll om henne och säg ingenting!
När du ser henne gå – Smyg upp bakifrån och krama om henne!
När hon är rädd – Skydda henne!
När hon lutar sitt huvud mot din axel – Lyft upp hennes huvud och kyss henne!

När hon tar ditt favoritplagg – Låt henne ha kvar det och sova med det en natt!
När hon retar dig – Reta henne tillbaka och få henne att skratta!
När hon inte hör av sig på ett tag – Försäkra dig om att allt är okej!
När hon tvivlar på dig – Försvara dig med sanningen!
När hon säger att hon tycker om dig – Så gör hon det mer än vad du skulle kunna förstå!
När hon tar tag i din hand – Ta tag i hennes och lek med hennes fingrar!
När hon berättar en hemlighet – Håll den hemlig!
När hon tittar dig i ögonen – Titta tillbaka och vänd inte bort blicken förrän hon gör det!
När hon saknar dig – Är hon sårad på insidan!

När du krossar hennes hjärta – Försvinner ALDRIG smärtan
När hon säger att det är över – Vill hon fortfarande att du ska vara hennes!
När hon laddar upp den här texten – Vill hon att DU ska läsa den



låtar som matchar hur jag känner just nu...



Stand by me

Pic!





Lil Wayne och jaag!



Vad som än händer kommer jag ALLTID att älska Pegasus så sjukt mycket, han betyder så himla mycket för mig! Jag vill bara hans bästa... ♥

Önskar att.....



hahaha XD

Idag red jag för första gången på en vecka. Det blev bara i 35 minuter, red i alla gångarter. Han var lite loj, men det är inte så konstigt. Skritten och traven gick jättebra, galoppen också emellanåt! När det inte gick bra så skena han bara runt, bockade lite, bytte galopp hit och dit, sprang ut ur paddocken osv... Haha, men det är inte så konstigt med tanke på att han var vilat en hel vecka, klart han är pigg då. Söte♥ Skolan har varit asatråkig idag... Men idag fick vi reda på att vi inte har NOprov denna veckan :D GÖTT! Så nu är det bara SO och matteprov. Ska plugga lite senare... Nu lyssnar jag på Justin Bieber och har precis duschat, gött :D

Ha det så bra :)




STORM

Herregud, det är stor ute! När jag var i stallet blåste jag ner i diket... Så jag kände, NEJ ingen ridning här inte... Men på måndag börjar vi om, då ska jag börja rida honom! Känns bra♥  Jag slänge ut hagmat till honom och pussa på honom i alla fall. Nu ska jag duscha.


MIN KÄRLEK!

Nu ska jag FÖRSÖKA berätta vad jag känner kring Justin Drew Bieber, det går inte att beskriva med ord dock, men jag ska försöka.

Alltså jag gillade inte honom i början, jag sa dumma saker om honom, men innerst inne tyckte jag inte det! Jag visste det då med, men just då kände jag att det var "töntigt" att gilla honom. Men NU, herregud! Han är min ängel, det låter helt sjukt jag vet, det är bara sånna som känner samma sak som förstår. Jag tänker på honom 99% av min tid... Inte nog med att hans röst underbar, finaste looken så verkar han så underbar! Hela hans sätt, kärleken som han ger till sin familj och sina fans, han brukar twittra till sina fans! - "I LOVE MY FANS", "WE ARE A FAMILY" . Sånt skriver han hela tiden! Han gör saker för människor, sjuka barn, hemlösa barn! Åh, skulle kunna skriva hur mycket som helst.

JAG ÄLSKAR JUSTIN BIEBER, JAG ÄR EN BELIEBER OCH KOMMER ALLTID ATT VARA! JAG LOVAR!




känslan....

du är snyggast, sötast, snällast, helt perfekt! men det är bara och inse att du aldrig kommer bli min. eller ja, Never say never, men alltså känslan är inte rolig... känns helt meningslöst.


Hellu!

Hejsvejs! Vad tycker ni om den nya headern? Malou har gjort den! Jag är fortfarande inte säker på om jag ska börja blogga, men jag kikar in ibland och skriver av mig. Pegasus har vilat i typ en vecka nu, jag har varit sjuk oså :( Men idag ska jag försöka ta mig ut på en sväng i blåsten, ska dock inte rida ut när det blåser såhär, utan det får bli en sväng i paddocken. Sedan ska jag hem, duscha, fixa och packa för att sedan åka in till kungälv, köpa julklappar och sedan kolla på några kompisar som ska ha gymnastikuppvisning! Därefter åker jag till Amanda och har myskväll och middag med kompisar :D Härlig dag. Ni får ha det bra så hörs vi när vi hörs.