Topplista

Här är min topplista över olika strö-sorter till hästens box.

1. Spån-torv -  Det allra bästa tycker jag är om man först har en torvbedd och sedan spån över. Det blir väldigt mjukt och frächt för hästen. Men jag skulle aldrig ha spån-bedd, tycker det luktar väldigt illa.



2. Torv - Jag tycker det är frächt och luktar ingenting. Nackdelen är att det fryser på vintern... Jag har torv till Pegasus och det funkar jättebra, speciellt på sommaren.



3. Halm - Jag har haft halm tidigare och jag gillade det, nackdelarna är att det stinker och vissa hästar äter upp det. Annars gillar jag det, fast inte med bedd.










Vad är erat favorit-strö? :)

Kommentarer
Amanda

Håller med dig helt & hållet.. :) Jag älskar att ha spån med torv! Halm är bara jobbigt och Qlempis äter upp det så hon blir skitfet.. :/



Blogg: http://rilfarna.blogg.se/
2010-12-29 @ 17:09:59
Evelina

Torv :)



Blogg: http://rilfarna.blogg.se/
2010-12-29 @ 17:10:31
ida :)

Torv, jag har det till Hildur och det har faktiskt inte fryst en enda gång denna vintern! :)



Blogg: http://missalaiso.blogg.se/
2010-12-29 @ 17:36:05
jenny ;)

Jag tycker att spån är fräschast för att det är ljust och så. Har dock torv på sommaren och så tills det blir kallt då har jag torv i botten och sen mysigt spån över :D Så både spån och torv. hade helst haft bara spån men han som äger stallet vill helst ha torv på sommaren ( då man kan ha det) men sen på vintern så har jag då torv i botten och spån överst ;)



Blogg: http://jennyochlinnea.blogg.se/
2010-12-29 @ 21:59:07




Kommentera inlägget här!



Namn  
Epost    
Blogg    


Kom ihåg mig?

Trackback